Annons
Nöje

Efter biljettsuccén: Extraföreställning av Jesus Christ Superstars sätts in i Växjö

Växjö • Publicerad 3 september 2021
Peter Jöback och Ola Salo.
Peter Jöback och Ola Salo.Foto: Pressbild

Musikalstjärnorna Peter Jöback och Ola Salo ska åka på en landsomfattande arenaturné med den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar. Intresset för att boka biljetter var förra veckan rekordstort och arrangören släpper därför extraföreställningar i Växjö, Malmö, Göteborg och Stockholm.

Sedan tidigare har det varit klart att Jesus Christ Superstar ska komma till Vida Arena den 11 och 12 februari 2022. Den nyinsätta extraföreställningen sker den 13 februari.

Annons

– Det har varit ett otroligt högt tryck. Vi är överväldigade över det stora intresset och lägger därför till extra föreställningar för att möta den stora efterfrågan. Vi är otroligt glada att kunna ge människor något att se fram emot och vi vill att så många som möjligt ska får se den här episka uppsättningen som saknar tidigare jämförelser, säger Patrick Froom, Exekutiv producent Jesus Christ Superstar.

Smålandsposten fick förra veckan en lång pratstund med Peter Jöback och Ola Salo. Läs reportaget här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons