Annons
Nöje

Emil Henrohn på Tiktoks topplista

Växjö • Publicerad 10 december 2022
Emil Henrohn
Emil HenrohnFoto: Tove Floss / Universal Music

Tidigare i år utsågs Emil Henrohn från Åby till mäktigast på svenska Tiktok av Medieakademin. Nu finns artisten, skådespelaren och komikern även med på Tiktoks egna topplista.

Emil Henrohns hitlåt Jag är mamma har fått över 4,1 miljoner visningar på Tiktok och är ett av årets mest sedda svenska klipp. På listan finns också klipp från idrottare, hantverkare, företag och matkreatörer. Emil Henrohn hade även flera andra klipp som fick miljontals visningar.

Annons

– Det är så coolt att många av TikToks svenska kreatörer blivit så stora och nått så många, även utanför vårt community. Det visar vilken kraft plattformen har och hur nya stjärnor skapas varje dag. Nu kan man se många av TikToks stjärnskott på andra ställen, några har skrivit kokböcker medan andra fått spela in musik och göra egna tv-program, det är otroligt häftigt tycker jag, säger Parisa Khosravi, kommunikationschef för TikTok Nordics.

Emil Henrohn har över 540 000 följare och har fått nästan 27 miljoner likes på sina videos på Tiktok.

I februari tävlar Emil Henrohn i Melodifestivalen med bidraget Mera, mera, mera.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons