Annons
Nöje

Emil Henrohn släpper ny låt – åker på turné med stopp i Växjö

Växjö • Publicerad 9 juni 2023
Emil Henrohn
Emil HenrohnFoto: Tove Floss

Emil Henrohn från Åby slog igenom på Tiktok där han har över 575 000 följare. I våras var han med i Melodifestivalen med låten ”Mera mera mera” och slutade sjua i sin deltävling där han bland annat fick möta Loreen som senare vann både Melodifestivalen och Eurovision med ”Tattoo”. Emils låt har fått över 2,6 miljoner spelningar på Spotify. Han har också gjort succé med låten ”Jag är mamma” med 3,4 miljoner spelningar.

Under fredagen släppte Emil Henrohn en ny låt, ”Makadam”.

Annons

Emil Henrohn ska också åka ut på en turné i sommar. Han ska vara med i SVT:s Sommarlov i Malmö, Lotta på Liseberg, på Jordgubbens dag i Vara, Killebomfestivalen i Sölvesborg och Södertäljefestivalen. Dessutom blir det två turnéstopp i hemstaden Växjö.

Den 1 juli är Emil Henorhn gästartist under Åby/Tjuredas Brodans och den 9 juli ska han leda Scensommars livemusikquiz i Linnéparken tillsammans med Kronobergarnas musikkår.

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons