Annons
Nöje

Event- och nöjesbolag från Växjö expanderar

Event- och nöjesbolaget Event Center Knock´em Down expanderar. Efter framgången i Växjö satsar nu ägartrion Philip och Malin Ståhlgren samt Zana Canpolat på att öppna även i Norrköping.
Norrköping/Växjö • Publicerad 18 augusti 2019
Växjöföretaget Event Center Knock´em Down som drivs av Philip och Malin Ståhlgren expanderar och kommer vid årsskiftet öppna en nöjesanläggning i Norrköping.
Växjöföretaget Event Center Knock´em Down som drivs av Philip och Malin Ståhlgren expanderar och kommer vid årsskiftet öppna en nöjesanläggning i Norrköping.Foto: David Färdigh

Det var hösten 2016 som Philip, Malin och Zana invigde Event Center Knock´em Down, ett nöjespalats i centrala Växjö med aktiviteter som bowling, shuffleboard, biljard, skyttesimulatorer, boule och VR i kombination med restaurang och barer. Gensvaret har varit mycket positivt och nu sprider de konceptet vidare.

– Vi har fått många förfrågningar från olika städer men fastnade i ett första skede för Norrköping. Vid årsskiftet öppnar vi en nöjesanläggning i Galleria Mirum. Totalt kommer vi förfoga över 4000 kvadratmeter.

Annons

Blir det samma koncept som i Växjö?

– Ja, fast i Norrköping kompletterar vi med en trampolinpark. Och eftersom vi där ligger i anslutning till en shoppinggalleria kommer vi ha öppet även dagtid.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons