Annons
Nöje

Extraföreställning i Växjö för populär Gardell

Publicerad 26 maj 2016
Foto: STELLAN HERNER/PRESSBILD

Jonas Gardell firar att det i år är 30 år sedan han debuterade som författare och gjorde sin första show. Med en nyskriven show åker han på Sverigeturné i höst och ett av stoppen är i Växjö.

Det har varit publikrusning till höstens föreställningar och nu står det klart att han väljer att sätta upp en extraföreställning den 11 december i Växjö konserthus. Det innebär att det blir två föreställningar samma dag i Växjö.

Annons

Han säger i ett pressmeddelande att det inte är någon best of-show utan en "skitrolig föreställning om åren som gått, drömmarna som sprack och segrarna som vanns".

Jag växte upp i ett Sverige med två tv-kanaler, tre radiostationer och en Ingemar Stenmark. En helt annan värld än denna. Om det landet berättar jag i 30 ÅR TILLSAMMANS, säger Jonas Gardell.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons