Annons
Nöje

Familjemusikal till Växjö

Växjö • Publicerad 17 mars 2019
Fortnox Arena
Fortnox ArenaFoto: Robin Sparf

Dröse & Norberg har satt upp en rad olika familjemusikaler, som Alladin, Snövit och Djungelboken. I höst har ”Robin Hood - the musical” premär på Stockholm Waterfront, följt av en Sverigeturné.

Den 12 januari 2020 sätts musikalen upp i Fortnox Arena i Växjö. I ensemblen finns bland annat Idolvinnaren Martin Almgren som Broder Tuck, Joakim Nätterqvist som lille John och Patrik Martinsson som Prins John.

”Det skall bli fantastiskt roligt att få arbeta med en legend som Robin. Publiken kommer att känna igen många av karaktärerna men som alltid kommer det till några nya personligheter och oväntade tolkningar av den kända berättelsen. Jag vill förmedla en mix av smittande humor, fängslande dramatik och medryckande rytmer”, säger regissören Robert Dröse.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons