Annons
Nöje

Förre Växjöbon fick spela Ove i ”Solsidan”

Växjö • Publicerad 19 november 2019
.
.Foto: Pär Bäckstrand/C More/TV4

I söndagens avsnitt av TV4-succén ”Solsidan” fick Henrik Dorsin ersättas som Ove. I samband med en scen där Anna (Mia Skäringer) ska få skjuts av Ove tvingades produktionen till ändringen. Inhoppare blev Magnus Schönberg, som synts i tv-program som ”Idol” och ”Biggest Loser VIP”.

Han är uppvuxen i Torvalla men flyttade till Växjö för att studera på fotbollsgymnasiet. Men på grund av en knäskada tvingades han lägga ner fotbollssatsningen och flyttade från Växjö.

Annons

”Mange Schönberg hoppade in som Ove under en scen då Ove skjutsar Anna till en långfilmsinspelning. Orsaken till att Henrik Dorsin inte själv spelade in bilscenen var av det enkla skälet att Henrik saknar körkort. Strålande gjort av Mange att hoppa in i hans ställe, med god hjälp av Solsidans skickliga maskör och kostymör som gjorde Mange i princip identisk med hur Ove normalt ser ut!", skriver Elias Giertz i ett sms till Nöjesbladet.

”Solsidan” sänds på söndagen klockan 20.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons