Annons
Nöje

Fräcka humorshowen framflyttad till nästa år

Växjö • Publicerad 2 september 2021
Pressbild Josefin Johansson.
Pressbild Josefin Johansson.Foto: Kitty Lingmerth

Multitalangen Josefin Johansson skulle i höst ge sig ut på turné med sin stand up-show ”Den stora kärleken - eller - Vem drog ur proppen?”. 25 september var Palladium i Växjö bokat.

Nu kommer beskedet att showen flyttas till 11 februari 2022 i stället.

Annons

”Föreställningen kommer att flyttas på grund av osäkerheten gällande covid-19 och kvarvarande restriktioner” anger arrangören.

Humorshowen ”Den stora kärleken - eller - Vem drog ur proppen?” handlar om de lärdomar och slutsatser som Josefin kommit fram till efter att ha blivit singel.

– I maj 2019 blev jag, för första gången på väldigt länge, singel. En helt ny värld öppnade sig för mig, dejtingappar och allt möjligt. Som ett smörgåsbord med möjligheter! Jag dejtade runt, träffade killar och tyckte att det var kul. En dag skulle jag köra stand up på en klubb och insåg att jag inte hade något material, jag fick helt sonika läsa upp lite som jag skrivit ner... Då märkte jag att människor verkligen kunde relatera till dejtinglivet, att vara singel. På den vägen är det! berättade Josefin Johansson under en intervju med VXOweek i våras.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons