Annons
Nöje

Fröken Snusk till Växjö

Växjö • Publicerad 8 september 2023
Fröken Snusk laddar för spelning i Växjö den 6 oktober.
Fröken Snusk laddar för spelning i Växjö den 6 oktober.Foto: Simon Rehnström

Den 6 oktober kommer omtalade hitartisten Fröken Snusk till Växjö och O'Learys. Hon är en av Sveriges mest spelade artister det senaste åren med låtar som ”Rid mig som en dalahäst”, ”raggartjej” och ”Raggarbilar (Warra Warra)” som toppat listor. I oktober ska hon bjuda på show för Växjöpubliken.

Fröken Snusk har över 500 miljoner streams på musikplattformar, har fått fyra platinumskivor och 17 guldskivor och sålt ut klubbar runt om i hela landet.

Fröken Snusk har i alla offentliga sammanhang sina rosa rånarluva på sig.
Fröken Snusk har i alla offentliga sammanhang sina rosa rånarluva på sig.Foto: Pernilla Rudenwall
Annons

När Smålandsposten tidigare i år intervjuade Fröken Snusk inför hennes spelning i Eringsboda beskrev hon sina spelningar som ”galna, roliga och med mycket positiv energi”. Hon uppträder alltid i en rosa rånarluva och har långa lösögonfransar, allt för att hemlighålla sin identitet. Artistnamnet Fröken Snusk ska anspela på hennes enligt många grova och sexuella låttexter.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons