GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     "Grattis du är gravid - i vecka 23"

     När Natalie Hall Serrate plötsligt fick väldigt ont i magen så tyckte hon samtidigt att det rörde på sig inne i magen. Då trodde hon att det var tarmarna som rörde sig. Ett par timmar senare fick hon beskedet att hon var gravid. I vecka 23.
     Om hur det var att ställa om från singellivet till förälder på väldigt kort tid handlar Babysnack om i detta avsnitt.
     Växjö • Publicerad 13 oktober 2021 • Uppdaterad 13 oktober 2021
     Elin Herrlund och Natalie Hall Serrate driver podden Babysnack.
     Elin Herrlund och Natalie Hall Serrate driver podden Babysnack.
     Foto: Josefine Stenersen Nilsson

     Tidigare avsnitt:

     Podcast

     Babysnack

     Podden för dig som har, väntar eller drömmer om barn. En lättsam podd där vi, Elin och Natalie, gästas av personer med unika berättelser. Oavsett om du går i väntans tider, har barntankar eller är mitt uppe i kaoset så är detta podden för dig – häng med oss! Och glöm för guds skull inte att prenumerera på Babysnack. Varannan torsdag hittar du ett rykande färskt avsnitt. Vill du gästa podden? Kontakta oss via DM på Instagram @babysnackpodden

     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.