Annons
Nöje

Här är årets artister till allsången i Växjö

Växjö • Publicerad 21 maj 2019
Foto: Emma Koivisto

I juli månad blir det fyra allsångskvällar i Linnéparken i centrala Växjö. Fyra huvudartister till allsången har presenterats och det blir folkkära artister som uppträder.

Under premiären av Allsången i Linnéparken 2019, den 1 juli, gästar Andreas Weise, som vann Stjärnornas stjärna i TV4 i våras. Den 8 juli uppträder Shirley Clamp och den 15 juli kommer Sean Banan. Han firar tio år som artist med en stor turné.

Annons

Den sista allsångskvällen i sommar sker den 22 juli. Då kommer den folkkära artisten Tommy Nilsson till Linnéparken för att bjuda på hits och fira sommaren.

På scenen kommer också Växjörevyns Nils Åkesson och Maria Wranå att finnas. De leder allsångskvällarna och ska bjuda på populära klassiker tillsammans med välkända och lokala artister.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons