GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är artisterna som kommer till Rix FM Festival i Växjö

Växjö • Publicerad 23 juni 2022 • Uppdaterad 23 juni 2022
Publiken på Rix FM Festival i Växjö 2019.
Publiken på Rix FM Festival i Växjö 2019.Foto: Nadia Hagberg

Efter ett par års paus på grund av pandemin är Rix FM Festival tillbaka och den 19 augusti kommer några av Sveriges mest populära artister till Växjö och Karl-Oskardagarna.

Nu har artisterna som ska uppträda på Stortorget i Växjö presenterats, alla utom en artist som fortfarande är hemlig.

Artisterna som är presenterade att komma till Växjö är Danny Saucedo, Tove Styrke, Alvaro Estrella, Omar Rudberg, Anna Bergendahl, Victor Crone och Junie. Under fredagen kommer Rix FM Festival att ha evenemang på Stortorget med sponsorer och signeringstält. Vid klockan 18.30 börjar konserten.

Under Karl-Oskardagarna den 19-21 augusti kommer en rad olika artister att uppträda. Sedan tidigare har rockbandet Dead by april, Mellostjärnan Dotter och TikTok-stjärnskottet Björn Holmgren presenterats.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.