Annons
Nöje

Haveri för Lundvik - kallar till krismöte

Växjö/Tel Aviv • Publicerad 16 maj 2019
Foto: Thomas Hanses

Under torsdagskvällen är det dags för John Lundvik att representera Sverige i den andra semifinalen i Eurovision Song Contest. Men uppladdningen hade kunnat vara mycket bättre.

Under onsdagens repetition hade Lundvik och The Mamas stora tekniska problem. Bara timmar innan genrepet inför juryn krånglade tekniken.

Annons

– Jag började sjunga men sedan blev det svart och det stod olika koder på golvet. Det tog ett tag innan det kom i gång igen. Jag är nöjd över mitt framträdande, men när man ser fram emot ljusa skärmar och det bara blir svart, det är klart att det påverkar, säger John Lundvik till TT enligt Kkuriren.

Den svenska delegationen har kallat till krismöte med tekniker för att reda ut ljusfrågan. Inför Eurovision har Lundvik gjort flera större ändringar i numret. Läs ett långt reportage med John Lundvik om uppväxten, motgångarna, framgångarna och Eurovision nedan.

MISSA INTE:

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons