GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Hockeybröderna har dragit igång Växjös enda privatägda filmstudio

     Bröderna Eric och Anton Yngwe är inga främlingar för att arbeta tillsammans - de spelade ett flertal matcher ihop när de båda tillhörde Lakers juniorlag.
     Nu drar de igång Växjös första och hittills enda privatägda filmstudio med greenscreen.
     Växjö • Publicerad 6 april 2021
     Eric och Anton Yngwe slår upp dörrarna i morgon.
     Eric och Anton Yngwe slår upp dörrarna i morgon.
     Foto: Urban Nilsson

     Någon påskledighet har det inte blivit för Anton och Eric Yngwe. De har spenderat merparten av alla lediga timmar med att måla, slita och se till att studion är så gott som klar till efter påsk. Anledningen? Jo, första inspelningen sker redan onsdag efter påsk.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer