Annons
Nöje

Hon utbildas av Kardashians personliga makeup-artist

Publicerad 11 mars 2016
Sara Sethsson tillsammans med sin son. Foto: Ingemar Kroon, Smålandsposten
Sara Sethsson tillsammans med sin son. Foto: Ingemar Kroon, Smålandsposten

I helgen ska makeup-artisetn Sara Sethsson utbildas av Kim Kardashians personliga makeup-artist Mario Dedivanovic. Detta skriver 24Kalmar.

Sara Sethsson bor i Kalmar men är uppvuxen i Alvesta. Hon arbetar som lärare på Plusgymnasiets makeup- och stylistutbildning i Kalmar och hon har nu fått chansen att åka till Oslo för att delta i kursen.

Annons

Det var när Sara hade stylat finalisterna i Miss Universum Sverige som en av jurymedlemmarna frågade henne om hon kunde tänka sig att delta i utbildningen.

Mario Dedivanovic har tidigare arbetat med Jennifer Lopez, Christina Augilera, Madonna och Katy Perry men nu flyger han till Oslo för att utbilda deltagare från hela norden. Sara Sethson är den enda från Sverige.

– Jag är väldigt tacksam för den här chansen. Det ska bli jätteintressant att få höra hur han jobbar och vad han har gjort för att lyckas, säger Sara Sethsson.

Charlotte Stjernkvist

Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons