Annons
Nöje

Humorkalaset med kända komiker till Växjö

Växjö • Publicerad 14 september 2021
Foto: Robert Eldrim

Fyra kända svenska komiker åker på julturné med Humorkalaset Christmas. De besöker 13 orter, varav Växjö är en av dem. Den 16 december ska Johan Glans, Ann Westin, Karsten Torebjer och Christoffer Nyqvist underhålla i Växjö konserthus.

– Det känns som att det var igår vi körde Humorkalaset, trots att det snart är två år sen. Och det känns så himla roligt att få vara med och ta svensk standup ut på vägarna igen och möta publik. Dessutom med en bra samling komiker. Folk behöver skratta nu. Det ska vi se till att folk får göra, säger Johan Glans.

Annons

Det kommer att bjudas på en "storslagen standupkväll i julens tecken".

– Det känns superkul att vi har kunnat samla humoreliten i Sveriges roligaste julshow! För första gången står de här fyra komikerna på samma scen. Det ska bli jättehärligt att få fira in julen med ett skratt, säger Jonas Kahnlund, producent för Humorkalaset Christmas.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons