Annons
Nöje

Humorprofilen till Växjö

Växjö • Publicerad 12 februari 2019
Jojje Jönsson.
Jojje Jönsson.Foto: Johan Hultgren

Jojje Jönsson har bland annat gjort den hyllade rollen som Dag-Otto. I vår åker den folkkäre profilen ut på turné tillsammans med kompisar. Det blir sex föreställningar av ”Nöjeskarameller” och ett av stoppen sker i Växjö. Den 8 mars kommer de till konserthuset.

- Där blandas musik, komik och buskis. Lättsam underhållning och vi har roligt tillsammans med publiken. Det är inte jättefasta former utan vi improviserar tillsammans med publiken. Jag vet att det är väldigt uppskattat i Blekinge där vi kört detta, nu töjer vi på den geografiska gränsen lite, säger Jojje Jönsson till Vetlanda-Posten.

På scenen finns bland annat Willy Björkman från tv-programmet Bygglov, Håkan Windahl som gjort Tommy Körberg i "Sikta mot stjärnorna" samt hustrun Matilda Jönsson.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons