Annons
Nöje

Hyllad artist till Växjö

Växjö • Publicerad 14 juni 2018
Foto: Dennis Wernesson

Förra året släppte singer-songwritern Jennie Abrahamson sitt femte album ”Reverseries”. Hon har hyllats av kritikerna och albumet nominerades som Årets Pop på P3 Guld. Jennie Abrahamson har varit ute med sitt band på en Europaturné och i höst ger hon sig ut på en soloturné. Den 28 november uppträder hon på Palladium.

"Det händer onekligen nånting med både mig och låtarna när jag skalar ned. Min produktionsstil på albumen är ju att bygga ganska stora världar, och det brukar vi omsätta live när vi spelar med bandet. När jag är helt själv måste allt kokas ned till de viktigaste elementen, det jag fysiskt klarar av på två händer, två fötter och min röst. Det är som att man måste ge låtarna en omgång, se vad de tål, se dem födas på nytt. Med det avskalade formatet följer också ett än mer personligt tilltal, det känns liksom än viktigare att bjuda in publiken på resan, så det brukar bli en hel del prat...”, säger hon i evenemangsbeskrivningen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons