Annons
Nöje

Hyllade artisten till Linnéparken

Växjö • Publicerad 6 april 2023
Tomas Andersson Wij.
Tomas Andersson Wij.Foto: Filip Alexander

I 25 års tid har Tomas Andersson Wij turnerat och uppträtt i Växjö vid ett antal tillfällen. Nu står det klart att han ska ge en konsert i Linnéparken den 12 juli. Konserten är ett samarbete mellan Scensommar och Kulturföreningen Kristina.

På Spotify har han släppt låtar som När solen färgar juninatten med över 8,5 miljoner spelningar, Evighet med 6,7 miljoner spelningar och Hälsingland med nästan 5,5 miljoner spelningar.

Annons

Tomas Andersson Wij har också gjort stor succé i flera tv-program, som "Tomas Andersson Wij pratar med" och ”Så mycket bättre”.

Sedan tidigare har Scensommar presenterat artister som Dina Ögon (28 juni i Linnéparken), Åsa Jinder (21 juli i Åryd), Panetoz (26 juli i Linnéparken), Iris Bergcrantz (28 juli vid Berg hembygdsgård) och Ladies Got the Blues (6 augusti vid Östrabo),

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons