Annons
Nöje

Hyllningskonserterna till Thorleif Torstensson flyttas fram

Växjö • Publicerad 25 december 2021
Thorleif Torstensson.
Thorleif Torstensson.Foto: LENA GUNNARSSON

Intresset för hyllningskonserten till minne av Thorleif Torstensson har varit stort och flera extraföreställningar med några av landets största dansbandssångare har satts in. Nu meddelar arrangören Thomas Deutgen att de tvingas skjuta upp konserterna.

Avståndsgränsen på en meter mellan sällskapen gör att de fyra föreställningarna inte kan arrangeras som planeras. De planeras istället söndag den 10 och måndag den 11 april. Köpta biljetter gäller till de nya datumen och om man inte kan gå återköps biljetten efter kontakt med biljettombud.

Annons

– Artisterna är taggade till tusen och vill inget hellre än att kunna genomföra en oförglömlig konsert! Jag är mycket glad över att detta har gått att lösa så snabbt, tack vare alla medverkande och alla inblandade på Växjö Konserthus. Min förhoppning är nu att alla vill behålla sina biljetter och att vi får bukt med pandemin, säger Thomas Deutgen.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons