Annons
Nöje

Jivers gör omstart efter tappet under coronapandemin

Växjö • Publicerad 4 november 2021
Jivers Dancing Club hoppas få snurr på verksamheten igen. ”Nu gör vi en omstart efter pandemin och hoppas få tillbaka alla medlemmar igen”, säger Tobias Ekstrand och Linda Örnberg.
Jivers Dancing Club hoppas få snurr på verksamheten igen. ”Nu gör vi en omstart efter pandemin och hoppas få tillbaka alla medlemmar igen”, säger Tobias Ekstrand och Linda Örnberg.Foto: David Färdigh

Dans ger både motion, balans, hållning, energi, glädje och gemenskap. Det menar Linda Örnberg och Tobias Ekstrand, ordförande respektive vice ordförande i Jivers Dancing Club. Efter tappet under pandemiuppehållet så gör klubben nu en omstart och hoppas att kunna värva såväl gamla som nya medlemmar.

– Innan pandemin märkte vi i klubben ett tydligt uppsving. Satsningen på att modernisera och samorganisera verksamheten hade gett resultat. 2019 var vi uppe i runt 500 medlemmar. Vi hoppas få tillbaka det flödet, berättar

Här saknas innehåll

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons