Annons
Nöje

Joe Labero trollband publiken på Fortnox Arena

En magisk kväll blev det när illusionisten och Alvestas stolthet Joe Labero kom från Las Vegas för att showa på Fortnox Arena. Publiken bjöds på såväl hänförande fingerfärdighet som pyroteknik.
Växjö • Publicerad 23 februari 2019
Foto: David Färdigh
Foto: David Färdigh

Vi förväntar oss att bli både överraskade och förvirrade, berättade Agnes Gabrielli och Marcus Karlsson inför föreställningen.

Foto: David Färdigh

Som Alvestabo känner man sig stolt över Joe Labero. Men det här är första gången jag ser honom live, berättade Jan Evertsson som kom i sällskap med Monica Gabrielli.

Foto: David Färdigh
Annons

Värt att åka långt för! Joe Labero är en stor favorit, framhöll Luleåborna Oscar Gabrielli och Lydia Krantz.

Foto: David Färdigh

Jag såg Joe Labero för två år sedan när han var i Karlshamn. Då åkte han motorcykel och förflyttade sig magiskt snabbt över arenan, berättade Leon Gunnarsson Åsheden, som kom i sällskap med mamma Christin och lillasyster Wilma.

Foto: David Färdigh

Spännande med trolleri och magi, tyckte Växjöborna Carin Lindberg och Ulf Nilsson som såg Joe Labero live för första gången.

Foto: David Färdigh

Joe Laberos specialdesignade kortlek och Rackartygarnas kepsar är det som går hem mest, berättade merchandise-säljaren Martin Agerstig.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons