Annons
Nöje

John Lundvik i ny Disney-film

Växjö • Publicerad 11 januari 2021
.
.Foto: SUVAD MRKONJIC

John Lundvik från Växjö har de senare åren fått göra röster till stora filmer. Tidigare har han hörts i den nya Lejonkungen-filmen och Netflix-filmen Jingle Jangle. Nu har ännu en film med John Lundvik haft premiär.

Det är Disneys och Pixars nya animerade äventyr ”Själen". På juldagen har filmen streamingpremiär på Disney+ men redan på julafton, i samband med årets Kalle Anka och hans vänner önskar God Jul, fick SVT-tittarna se en snutt av den nya filmen.

Annons

John Lundvik gör den svenska rösten till karaktären Paul. Filmen har hyllats av kritiker och fått fina betyg av recensenterna.

”Efter ca 10 sekunders läsning av detta manus tackade jag JA!! Denna film berör mig lite extra och påminner mig som musiker, pappa och människa vad som faktiskt är viktigt på riktigt 👊🏽..TACK @disney @disneyplus och @sdimediaglobal för att få vara en del av detta”, skriver John Lundvik på Instagram.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons