Annons
Nöje

John Lundvik illa ute i Let's Dance – trots full pott

Växjö • Publicerad 15 maj 2020
Foto: Magnus Rangvid/TV4

John Lundvik från Växjö har under våren imponerat tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal i Let's Dance. Under fredagens avsnitt imponerade han på juryn men lyckades inte få tittarna att rösta lika mycket.

Kändisarna fick den här veckan en utmaning att dansa tillsammans med sin danspartner och ytterligare en kändis. John Lundvik dansade en cha cha tillsammans med Linn Hegdal och förra årets vinnare Kristin Kaspersen. De fick tre tior från juryn och stora lovord. I den andra dansen dansade John och Linn en tango som gav 27 poäng.

Annons

Men när juryns poäng hade slagits ihop med tittarrösterna stod det klart att John och Linn var ett av de två par som fått minst antal röster. De fick stå kvar på trappan mot Jan Björklund, som sedan åkte ut. John Lundvik är därmed klar för nästa veckas semifinal i Let's Dance.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons