Annons
Nöje

John Lundvik och The Mamas till Växjö

Växjö • Publicerad 10 maj 2019
Foto: Filip Sjöfors

Nästa vecka är det dags för Eurovision Song Contest. John Lundvik ska representera Sverige tillsammans med gruppen The Mamas.

Samtidigt kommer nu nyheten att gänget åker på turné tillsammans under hösten 2019. Det blir stopp i Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn, Helsingfors – och Växjö.

Annons

– Jag lever verkligen min dröm. Att få följa upp Melodifestivalen och det makalösa Eurovision-äventyret med mer ny musik och en egen turné känns helt fantastiskt! Att få gästa dessa fina städer i Sverige och dessutom få möjlighet att bjuda våra nordiska grannländer på konsert är så spännande. Jag är så stolt och glad över att The Mamas har valt att följa med mig även på denna resa. Teamkänslan vi har är svårslagen och helt ovärderlig, säger John Lundvik i en hälsning.

John Lundvik har också släppt EP:n My Turn. Besöket i Växjö är planerat till den 11 oktober.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons