Annons
Nöje

John Lundvik släpper danslåt

John Lundvik beskriver sitt 2019 som fantastiskt och händelserikt. Han vann Melodifestivalen och kom på en mycket fin placering i Eurovision Song Contest. Nu släpper han ny musik.
Växjö • Publicerad 27 september 2019
.Foto: LENA GUNNARSSON

Under fredagen släpptes singeln "One Night In Bangkok". Den beskrivs som en ganska klassisk danslåt med en dansrefräng med en versmelodi som är lite mer mystisk.

– Står man still när den här låten kommer, då är man antingen cementerad i asfalten eller så hör man ingenting, säger John Lundvik med ett skratt.

Annons

Låten kom till när John Lundvik var på ett låtskrivarläger i Thailand. Under lägret deltog låtskrivare från hela världen, som under en veckas tid skrev musik mitt i huvudstaden Bangkok.

– Titeln kom till efter att en av låtskrivarna blivit så våldsamt förälskad i en tjej på flygplatsen efter att vi hade landade. Han pratade om henne under hela veckan. När vi åkte tillbaka till Sverige så var hon med på planet, säger John Lundvik.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons