Annons
Nöje

Klassiska nattklubben Oléo återskapas

Växjö • Publicerad 17 augusti 2018
Foto: Filip Sjöfors

I flera decennier var Oléo ett välbesökt och populärt restaurang- och danställe i Växjö. Men när företaget i juli 2013 försattes i konkurs var det slutdansat. I lokalerna har i stället storsatsande Knock 'em down flyttat in. Till helgens Karl-Oskardagar i Växjö väljer de att satsa på nattklubb och att återskapa Oléo.

– Lite känsla sitter säkert kvar i väggarna från Oléo. Vi kör ett stort event under både fredagen och lördagen med två dansgolv, tre barer och tio dj:s som kommer spela. Det är en ordentlig satsning och vi kommer kunna göra något riktigt häftigt. Vi har både ytorna och kunskapen, säger Philip Ståhlgren, en av delägarna.

Annons

Förutom nattklubb blir det scen utomhus med akustisk musik på dagarna och dj på kvällarna.

För femte året i rad kör även Karma en stor satsning med ”Karma goes festival”. Nytt för i år är att det blir på O'Learys med tre barer och två dansgolv.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons