Annons
Nöje

Komikern inleder turné i Växjö

Växjö • Publicerad 12 september 2018
Växjö Teater.
Växjö Teater.Foto: Tekla Höckert

Komikern Tobias Persson, som bland annat setts i olika humorsammanhang och i ÖoB:s reklamfilmer, åker ut på turné med humorföreställningen ”Man på prov”, om livet, lusten och labbet. Föreställningen hade premiär på Rival Hotel i våras och har hyllats av såväl publik som media. Den 4 oktober inleds turné på Växjö teater.

Tobias Persson och hans fru försökte under flera års tid bli gravida och gjorde tio IVF-försök. Nu har längtan efter barn, pressen från omgivningen och konsten att skratta högt när det är som svårast resulterat i en humorföreställning.

– "Man kan inte sätta ett pris på barn", säger folk. Jag brukar svara: "Jodå, det kan man visst, jag har alla kvitton kvar. Jag lämnade spermaprov på dagtid och stand up comedy på kvällstid. Nattetid lusläste jag bisarra tips på nätet för att få fart på kroppen. Utöver det stod jag i adoptionskö, gick föräldrar-utbildning och försökte hålla äktenskapet vid liv. Det är ett mirakel att jag inte blev knäpp, säger Tobias Persson i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons