Annons
Nöje

Konflikträdd Nisse Hallberg till Växjö

Växjö • Publicerad 30 november 2018
Foto: Anders Berg

Den prisade komikern Nisse Hallberg slog igenom 2014. Den 1 december gästar han Växjö med den nya föreställningen "Trött".

Nisse Hallbergs nya föreställning handlar om att vara konflikträdd och hur det egentligen rimmar dåligt med att välja komiker som yrke.

Annons

– En kollega sa en gång att "Vi känner typ hela dig nu, men bara nästan, vi vill ju veta vad du tycker också". Då slog det mig, jag tycker fan ingenting. Jag satte mig och försökte skriva ner mina åsikter och i början stod det bara - Jag tycker att man ska vara snäll. Och det gjorde mig förbannad. Så jag tvingade mig själv att våga tycka och sen kom det bara till mig och då var valet enkelt, då var det bara att skriva en ny föreställning på ämnet, säger Nisse Hallberg.

Med sin tragikomiska standup har Nisse Hallberg synts i tv och på scener runt om i landet. "Trött" är hans andra soloföreställning.

– Jag har aldrig varit rädd för att prata om jobbiga saker när det kommer till mig själv. Tvärtom har det nog inte undgått någon hur jag mått genom åren. Men när det kommer till att ha åsikter, då har det varit svårare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons