Annons
Nöje

Kronoberg komedi expanderar - anordnar stand up-kvällar i Hovmantorp, Ljungby, Växjö och Älmhult

Humor • Publicerad 16 november 2021 • Uppdaterad 17 november 2021
Erik Börén drog under hösten igång stand up-kvällar på Folkets hus i Älmhult.
Erik Börén drog under hösten igång stand up-kvällar på Folkets hus i Älmhult.Foto: Filip Sjofors

Till våren expanderar Kronoberg komedi sin verksamhet.

Nu kommer Erik Böréns humorföretag även att anordna stand up-kvällar i Hovmantorp och Ljungby. Han återvänder även till Palladium i Växjö efter att ha kört höstsäsongen på Kök 11.

Annons

– Efter en säsong på Kök 11 i Växjö tackar vi nu för oss och återgår till att hålla våra stand up-kvällar på Palladium i stan. Det är inga hard feelings oss emellan, utan vi har haft superkvällar där och haft det supertrevligt. Däremot märkte vi att vi knappt haft någon publik från Teleborg på plats, jag tänker bland annat på studenterna. När vi nu flyttar tillbaka till Palladium är tanken att kunna gå ner lite i biljettpris och att det mer centrala läget förhoppningsvis lockar fler.

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons