GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kronoberg Komedi tvingas ställa in säsongspremiären

Växjö • Publicerad 13 januari 2022 • Uppdaterad 13 januari 2022
Det blir Folkets bio som tar över driften på Palladium. Nu återstår endast avtalsskrivandet och att kommunen beviljar bidrag.
Det blir Folkets bio som tar över driften på Palladium. Nu återstår endast avtalsskrivandet och att kommunen beviljar bidrag.Foto: Matilda Elfgaard

De nya restriktionerna gör att Kronoberg Komedi tvingas ställa in säsongspremiären på Palladium i Växjö.

Tanken var att Anton Magnusson, Johanna Wagrell och andra komiker skulle uppträda.

"Alla som köpt biljett kommer att kontaktas och få pengarna tillbaka. Vi ses när vi ses", skriver arrangören på sociala medier.

Kronoberg Komedi har under våren planerat ett antal standup-kvällar runt om i Kronobergs län (Växjö, Ljungby, Hovmantorp, Älmhult och Tingsryd).

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.