Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kulturnatten ställs in

     Kulturnatten
     Kulturnatten
     Foto: URBAN NILSSON

     Det kommer inte att bli någon Kulturnatten 2021 i Växjö. Anledningen är förstås det svåra pandemiläget.

     – Vi hoppades in i det sista, men det går inte. Det blir tomt utan myllret av människor, sprudlande kreativitet och alla underbara kulturmöten. Men vi ser med tillförsikt fram emot Kulturnatten 2022 då vi hoppas kunna förverkliga många av årets planerade upptåg. Vi vet också att Växjö kommuns många kulturarrangörer står mer än redo att visa upp sitt utbud i en manifestation av det lokala kulturlivet värd namnet, säger Thomas Ekelius, förvaltningschef kultur- och fritidsförvaltningen i ett pressmeddelande.

     I stället planerar Växjö kommun för en digital kulturkavalkad i kommunens kanaler. Man har också satt ett datum för Kulturnatten 2022. Den kommer att hållas den 29 januari.