Annons
Nöje
Lär dig laga Gustav Hectors gudomliga kroppkakor
För ganska många år sedan snöade Gustav Hector in på just kroppkakor. Han vann bland annat pris för en vegetarisk jordärtskockskroppkaka.
– Potatis har nästan blivit något fult i dag, en råvara som många kockar inte vill använda för att den inte anses vara så fin, berättar Gustav Hector.
Växjö • Publicerad 9 februari 2021
Kroppkakor ligger i något av ett underläge i dagens samhälle, menar Gustav Hector.
– Jag vill lyfta fram hantverket i det som kanske ses som den gamla maten. Vi lever i en stressad tid, det är billigt och lätt med halvfabrikat. Förr tog man vara på råvarorna mer, värderade maten högre. Det är lite så vi borde äta, kanske.
Här saknas innehåll
Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons