Annons
Nöje

Lokala bandets hitlåt med i Netflix nya storserie

Kronoberg • Publicerad 18 juli 2021
Simon (Omar Rudberg) och Prins Wilhelm (Edvin Ryding) inleder en gullig romans i ”Young royals”. Men vad ska kungahuset säga?
Simon (Omar Rudberg) och Prins Wilhelm (Edvin Ryding) inleder en gullig romans i ”Young royals”. Men vad ska kungahuset säga?Foto: Netflix

I första avsnittet av Netflix nya storserie ”Young royals”, som handlar om prins Wilhelm som motvilligt gör sig hemmastadd på den prestigefyllda internatskolan Hillerska och försöker följa sitt hjärta, sjunger en av de större rollerna i serien The Arks hitlåt ”It takes a fool to remain sane”. Det är en av de scener som är av större betydelse i begynnelseavsnittet.

Låten skrevs av Ola Salo och spelades in av The Ark till deras debutalbum. Låten vnn även en Grammis för ”Årets låt” år 2000.

”It takes a fool to remain sane” har även gett namn åt Ola Salos krogshow som han spelade under 2019 och delar av 2020.

Här saknas innehåll

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons