GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Lokala rockbandet Ström kirrar stort skivkontrakt med ett av Europas största hårdrocksbolag

     Musik • Publicerad 13 oktober 2021
     Calle Sjöqvist och Tomas Salonen på huk från vänster. Zdravko Zizmond, Joel Carnstam och Johan Siljedahl bredvid. Tillsammans utgör de rockbandet Ström.
     Calle Sjöqvist och Tomas Salonen på huk från vänster. Zdravko Zizmond, Joel Carnstam och Johan Siljedahl bredvid. Tillsammans utgör de rockbandet Ström.
     Foto: Pressbild

     Rockbandet Ström har blivit signade av Sound Pollution, ett av Europas största hårdrocksbolag.

     – Det är helt galet och kul på samma gång, säger Zdravko Zizmond, sångare.

     För att fira sitt nya skivkontrakt spelar rockbandet på Kafé de Luxe den 16 oktober.

     – Ja, vart skulle vi annars fira? Den svenska jantelagen säger ju att man inte kan bli profet i sin egna hemstad, men det vill vi ändra på. Samtidigt så är vi självklart ödmjuka, men alla har rätt att tro på sig själva och uttrycka sig fritt.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.