Annons
Nöje

Lyckad allsångssommar för Växjörevyn

Växjö • Publicerad 24 juli 2018
Växjörevyn håller i årets sista allsång.
Växjörevyn håller i årets sista allsång.Foto: Fredrika Karlsson

Nils Åkesson, Maria Wranå och övriga Växjörevyn kan se tillbaka på en mycket lyckad allsångssommar. Publiken har kommit till Linnéparken även under 2018.

– Det roligaste är när man går runt i publiken och de sjunger med. Ibland kommer folk upp innan och efter showen och berättar att de uppskattar det nya konceptet med revyinslagen mellan allsångslåtarna och artisterna. Det är något vi absolut vill spinna vidare på, säger Nils Åkesson till Smålandsposten.

Annons

Vad som händer sommaren 2019 är ännu inte spikat. Men Nils Åkesson och övriga revyartister fortsätter gärna.

– Jag skulle vilja tacka vår publik och alla som gjort det möjligt för oss. Kombinationen det vackra vädret och den fantastiska publiken har gett oss goda minnen, jag kan bara säga positiva saker. Visst ligger det mycket arbete bakom, men man glömmer det när man står på scenen och får ta emot all positiv energi, säger Nils Åkesson till Smålandsposten.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons