Annons

Malou Prytz utslagen i Melodifestivalen

Malou Prytz från Ryd fick chansen att inleda hela Melodifestivalen 2022. Efter röstningskaos där Melodifestivalens app fick tekniska problem blev det respass direkt för kronobergaren.
Stockholm • Publicerad 5 februari 2022
Foto: SVT Melodifestivalen

Malou Prytz och låten Bananas var det första bidraget ut i årets Melodifestivalen. Hon bjöd på show och dans men lyckades inte få tillräckligt många röster från tittarna. Artisten från Ryd tog sig inte vidare till final eller semifinal.

Cornelia Jakobs med bidraget Hold me closer och Robin Bengtsson med låten Innocent love gick direkt till final.

Annons

Danne Stråhed och låten Hallabaloo gick till semifinal tillsammans med Theoz med Som du vill. De får en ny chans att försöka ta sig till finalen.

Utöver Malou Prytz blev Shirley Clamp och Omar Rudberg utröstade. De tävlade med låtarna Let the be angels, bland annat skriven av förre Växjöbon Jakob Skarin, respektive Moving like that.

Under deltävlingen uppstod tekniska problem med Melodifestivalens app där tittarna ska kunna hjärtrösta. På grund av det baserades resultatet enbart på telefonrösterna.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons