GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mando Diaos konsert i Växjö flyttas

Växjö • Publicerad 13 januari 2022
.
.Foto: Pressbild

Det populära bandet Mando Diao har planerat en turné under början av 2022. Men på grund av det rådande pandemiläget och de restriktioner som införts skjuts turnén ”I solnedgången” fram.

Alla datum i januari och februari påverkas, däribland den planerade spelningen i Växjö. Bandet skulle uppträda i konserthuset den 16 februari men det skjuts alltså på framtiden. Det är inte klart när konserten kan bli av istället.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.