Annons
Nöje

Melloartisten uppträder i Växjö

Växjö • Publicerad 30 maj 2018

Den 6 juni är det dags för det traditionsenliga nationaldagsfirandet i Linnéparken i Växjö. Förra året fick Växjö kungligt besök av kungen och drottningen.

I år blir det bland annat underhållning, aktiviteter, högtidstal och prisutdelningar. Konferencier är musikalartisten John Martin Bengtsson, som leder firandet från scenen. Artisten Pernilla Andersson, som har medverkat i Melodifestivalen två gånger och synts i många musiksammanhang, uppträder också.

Annons

Hani Arrabi och Hampis Schreiber bjuder på ett nummer ur musikalen Rent. Dessutom sjunger Växjö manskör och Kronobergarnas musikkår.

Årets högtidstal kommer att hållas av Nadra Ali Awil, Hamza Masovic och Sara Lennqvist från Centrumskolan. Borgmästare Bo Frank och Eva Johansson, ordförande i kultur- och fritidsnämnden, kommer att dela ut kulturpriser, kulturstipendier och stipendium till ideella ledare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons