Annons
Nöje

Ny dokumentär om Charlotte Perrelli

Kronoberg • Publicerad 3 februari 2021
Foto: Discovery+

Charlotte Perrelli är tv-aktuell på flera olika sätt. I lördags avslutades årets säsong av Stjärnorna på Slottet med Perrellis dag och om några veckor ställer hon sig på Melodifestivalens scen för att tävla med låten Still young.

Nu har också en ny dokumentär med Perrelli släppts på Discovery+, som tidigare hette Dplay. I "Charlotte Perrelli - Året som förändrade allt” får tittarna följare artisten och entreprenören under 2020, när galakonserter byttes mot karantänliv.

Annons

Programmet handlar bland annat om hur kalendern sopades ren i samband med pandemin, hennes coronabesatthet och om den nya låten i Melodifestivalen.

– Jag hade lovat mig själv efter förra gången att nu ska jag inte vara med fler gånger, men nu sitter jag lik förbannat här igen, säger hon i programmet.

Programmet finns att streama nu på Discovery+ och sänds på Kanal5 den 16 februari klockan 20.00. Den 20 februari uppträder hon i Melodifestivalens tredje deltävling.

Kanal5 och discovery+, dåvarande Dplay, har tidigare sänt dokumentären ”Charlotte Perrelli: Flickan från småland”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons