Annons
Nöje

Ny extraföreställning för minneskonserten för Thorleif Torstensson

Växjö • Publicerad 20 december 2021
.
.Foto: LENA GUNNARSSON

Thorleif Torstensson avled i januari i år i sviterna av covid-19. Den 9 och 10 januari 2022 arrangeras minneskonserter i Växjö konserthus med en stor del av den svenska dansbandseliten.

Arrangören har tidigare utökat antalet konserter från två till tre och nu sätts en fjärde minneskonsert in.

Annons

Intresset har varit så pass stor att arrangören väljer att sätta in en fjärde föreställning som är en matiné den 10 januari.

– Det känns förstås enormt roligt och även hedrande för såväl anhöriga som band och bransch. Thorleif har betytt så otroligt mycket för genren och därför blir det ännu viktigare att alla kan ta del av hyllningen. Att alla dessa stjärnor står på samma scen blir också en hyllning till musiken och en hel genre, säger Thomas Deutgen.

På scenen står Arvingarna, Sten Nilsson (Sten & Stanley), Olle Jönsson (Lasse Stefanz), Hasse Carlsson (Flamingokvintetten), Kjetil Granli (Streaplers), Peter Larsson (Larz-Kristerz), Kikki Danielsson, Mona G, Perikles, Göran Lindberg (Matz Bladhs), Monia Sjöström (Grönwalls), Ingmar Nordström och Thomas Deutgen.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons