Annons
Nöje

Nyårsrevy blir krogshow i Hovmantorp

Hovmantorp • Publicerad 20 december 2021
Det blir en klassisk nummerrevy fast i avslappnad miljö med mat- och dryckesservering, säger revygeneralen Håkan Henriksson.
Det blir en klassisk nummerrevy fast i avslappnad miljö med mat- och dryckesservering, säger revygeneralen Håkan Henriksson.Foto: David Färdigh

Med rådande coronaläge så provar Hovmantorpsrevyn ett nytt koncept med krogshow i festsalen på Folkets Hus. Föreställningen ”Bättre sent än aldrig” bjuder på mat, dryck och klassisk nummerrevy.

– Det kommer att bli en avslappnad stämning på liten scen där vi kommer nära publiken och även kör en del nummer ute bland borden, berättar revygeneralen Håkan Henriksson.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Här saknas innehåll

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons