Annons
Nöje

”Omgiven av idioter” till Växjö

Växjö • Publicerad 28 maj 2018

Thomas Erikssons debutbok ”Omgiven av idioter” har blivit en stor och hyllad bästsäljare. I boken har han hämtat innehåll från beteendevetenskapen och har blivit speciellt fokuserad på den så kallade DISA/DISC-modellen, som delar in människor i fyra personlighetstyper av olika färg.

Den 12 november kommer Thomas Eriksson till Växjö och konserthuset för ett föredrag, som helt baseras på innehållet från boken Omgiven av idioter och uppföljaren.

”Omgiven av Idioter är ett nyskapande och humoristiskt föredrag, som samtidigt bär på ett lärande budskap. Ta tillfället i akt att lära dig om hur du snabbt och smidigt kan läsa av människor i din omgivning samt minska mängden missförstånd. Upptäck hur du kan spara tid och huvudbry genom att bättre förstå dig på de du möter i vardagen. Samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt. Och sist men inte minst, minskar mängden idioter runt omkring dig”, står det i evenemangsbeskrivningen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons