Annons
Nöje

"Orange is the new black" läggs ner

Växjö • Publicerad 25 juli 2019
ORANGE IS THE NEW BLACK
ORANGE IS THE NEW BLACKFoto: Cara Howe

Artikeln publicerades först i VXO Weekend. Läs tidningen här.

Succéserien "Orange is the new black” är tillbaka i sommar. Det blir seriens sista säsong.

Annons

"Orange is the new black” är en av Netflix första originalserier. Men i juli sänds den sjunde och sista säsongen av den populära följetongen.

Tittarna kommer att tvingas ta farväl av karaktärerna på fängelset Litchfield. Den 26 juli är det premiär för den sista säsongen.

"Piper kämpar med livet på utsidan medan tillvaron i högsäkerhetsfängelset, mer korrupt och orättvist än någonsin, fortsätter utan henne. Taystees vänskap med Cindy hänger fortfarande på en skör tråd samtidigt som beskedet om hennes dom infinner sig. Gloria och hennes kökspersonal konfronteras med den svåra sanningen om Polycons nya inkomstkälla, medan andra jagar droger eller drömmar och brottas med verkligheten för att hitta deras plats i denna värld", står det i beskrivningen om den nya säsongen.

”Orange is the new black” är löst baserad på Piper Kermans memoarer med samma titel. Serien på Netflix hade premiär år 2013.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons