Annons
Nöje

Palladiums verksamhetsutvecklare vinner pris

Växjö • Publicerad 20 december 2022
Palladium
PalladiumFoto: Matilda Elfgaard

För tredje året i rad delar Biografcentralen och Bio.se ut utmärkelsen Årets Biografinnovatör till en person inom biografbranschen som gjort något utmärkande för biografbranschens utveckling.

Årets vinnare är Victoria Jensen som är verksamhetsutvecklare på Palladium Folkets Bio i Växjö.

Annons

”Med en blandning av filmmaterial, veckans program och en personlig inblick bakom kulisserna på biografen, lyckas Årets Biografinnovatör 2022 leverera det där lilla extra som når ut och lockar både ny och gammal publik till biografen!”, står det bland annat i motiveringen.

Det är andra gången som en person i Kronoberg får priset. Förra året prisades Magnus Thuvesson på Folkets Hus Älmhult.

Fakta

Motiveringen till Årets Biografinnovatör 2022

“Att nå ny publik är en utmaning för många biografer.

Men med god vilja, kreativitet och digitala verktyg kan man komma långt! Genom innovativa och personliga inlägg på sociala medier har Årets Biografinnovatör nått ut till många fler av sin orts invånare och omvandlat dem till biobesökare!

Med en drivkraft som handlar om att nå den publik som aldrig tidigare varit på biografen arbetar Victoria Jensen metodiskt kring inlägg på sociala medier. Vad som fick sin början under Covid19-pandemin, med glimten i ögat kring nya förutsättningar för biografbranschen, har med humor, kreativitet och kontinuitet tagits till en ny nivå.

Med en blandning av filmmaterial, veckans program och en personlig inblick bakom kulisserna på biografen, lyckas Årets Biografinnovatör 2022 leverera det där lilla extra som når ut och lockar både ny och gammal publik till biografen!”

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons