Annons
Nöje

Popbandet släpper ny låt i nytt samarbete

Växjö • Publicerad 2 juni 2023
Norregård och Julius Marstorp.
Norregård och Julius Marstorp.Foto: Pressbild

Norregård är aktuella med en ny låt. Duon består av Jakob Persson och David Nilsson som är uppvuxna i Emmaboda och blev bra vänner när deras vägar korsades på musikproduktionsutbildningen vid Linnéuniversitetet i Växjö.

Under fredagen släppte de låten ”Dummare då” och det är starten på ett samarbete med musikproducenten Julius Marstorp från Göteborg. De träffades på ett onlinebaserat låtskrivarcamp för två år sedan och släpper nu musik tillsammans.

Annons

– Vi hade låtskrivarkemi sinsemellan, men distansen gjorde att det dröjde två år innan vi skrev vår första låt ihop. Men till slut möttes vår Emmabodapop och Julius Stockholmspop på göteborgska, och resultatet blev något helt nytt från musiken vi annars brukar släppa, säger duon i Norregård.

Låten ”Dummare då” handlar om att i efterhand inse att du har klantat till det.

Den 19 maj släppte Norregård också låten ”Sund livsstil”. För två år sedan släppte de en EP med flera uppmärksammade låtar och i höst väntar ett debutalbum.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons