Annons
Nöje

Popbandets musik till Växjö

Växjö • Publicerad 10 april 2019
Foto: Per Jodenius

Populära popbandet Billie The Vision & The Dancers har under våren tagit en paus på grund av nyblivet föräldraskap. Men Växjöpubliken kommer ändå att få höra deras låtar.

Sångaren Lars Lindquist släpper ett album och turnerar med gamla och några helt nya Billie-låtar. Skivan släpps i Billie the Vision & the Dancers namn. Den 20 april kommer han till Kafé de luxe i Växjö.

”Jag har dragit mig för att uppträda med våra låtar själv genom åren. Men plötsligt kändes det helt rätt. Jag gillar ju att prata mellan låtarna så jag är rädd att ensamheten på scenen och i logen kommer göra att jag pratar ännu mer. Jag ser väldigt mycket fram emot albumsläppet men framför allt att turnera. Känner ett behov av kvalitetstid med våra fans. Har också saknat att vara nervös, vilket jag kommer vara”, säger Lars Lindquist i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons