Annons
Nöje

Populär podcast till Växjö

Växjö • Publicerad 15 juni 2019
.
.Foto: Peter Skaugvold

Historiepodden är en av Sveriges mest populära podcasts med ungefär 175 000 lyssningar varje vecka. I höst åker Daniel Hermansson och Robin Olovsson ut på turné med Historiepodden och den nyskrivna scenföreställningen "Den Stora Konspirationen" om några av de mest mytomspunna konspirationerna i världshistorien. Lördagen den 14 september kommer föreställningen till Växjö Teater.

– Det är ett välkänt psykologiskt fenomen att människor ser mönster där det egentligen inte finns några. Inom få fält blir detta lika tydligt som konspirationsteorierna. Att särskilja vad som är äkta eller bara är skuggor på väggen har aldrig varit enkelt. Vilket nog är anledningen till varför konspirationer fortsätter att vara så fascinerande än i dag, säger Daniel Hermansson.

Annons

Publiken kommer att vägledas genom maktens mörka korridorer, slutna rum och hemliga sällskap.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons