Annons
Nöje

Populära duon vill bjuda på mycket energi

Växjö • Publicerad 16 augusti 2019

Tidigare i år tävlade artisterna Liamoo och Hanna Ferm i Melodifestivalen med låten ”Hold You”. Låten gick direkt till final och duon hamnade till slut på en hedervärd tredjeplats.

Snart kommer duon till Växjö för att uppträda under Rix FM festival.

Annons

– Det är första gången jag får följa med på Rix FM festivalen och det känns jättekul. Jag tror också att det är första gången som jag är i Växjö, säger Hanna Ferm.

Hanna Ferm har nyligen tagit studenten och kommer nu att fokusera helhjärtat på musiken. I maj tidigare i år släppte hon covern ”Torn” som hon kommer att sjunga i Växjö. Hon kommer också att framföra ”Hold you” tillsammans med Liamoo.

– Jag hoppas att alla Växjöbor tar med sitt bästa humör och att de applåderar mycket. Själv vill jag bjuda på massor med energi. Jag vill bjuda på mycket energi. Jag älskar att sjunga live och att kommunicera med publiken och med Liam.

Liam Cacatian Thomassen, känd under artistnamnet Liamoo, följer också med till Växjö. Det är andra gången han är med på Rix FM festival och nu vet han mer om vad som väntar än sist.

– Förra året var riktigt kul och jag vill att det ska bli lika kul i år. Jag ser fram emot att möta gott folk och mycket känslor.

Vad kommer du att bjuda på?

– Överraskning och fest. Förutom ”Hold you” så kommer jag att köra ”Last Breath”, ”Forever Young” och min nya singel Broken Hearted. Sen blir det kanske en låt till, men det blir överraskningen. Så, vi ses snart Växjö!

Foto: MONIKA MANOWSKA
Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons