Annons
Nöje

Populära komikern förlänger turnén – sätter in en tredje show i Växjö

Växjö • Publicerad 21 februari 2023
Anders Jansson sätter upp soloföreställningen Mina sinnens fulla bruk.
Anders Jansson sätter upp soloföreställningen Mina sinnens fulla bruk.Foto: Nils Bergendal

Under hösten och vintern har den populära komikern Anders Jansson satt upp soloföreställningen Mina sinnens fulla bruk runt om i landet. Den 3 mars kör han dubbla föreställningar på Växjö teater och nu står det klart att turnén förlängs med 22 nya speldatum på 21 olika orter i höst.

Eftersom intresset för föreställningarna i Växjö har varit så stort blir det en föreställning även i höst. Den 29 september uppträder Anders Jansson på Växjö teater på nytt.

Annons

– Mina sinnens fulla bruk är en levande föreställning som jag skriver om lite grann hela tiden allteftersom det dyker upp nya idéer och uppslag. På så sätt blir den ständigt bättre, roligare och unik för varje uppsättning. När jag får fina recensioner och märker att publiken gillar min show, då vill jag bara fortsätta turnera, säger Anders Jansson.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons